Kom med på ekspeditionsweekend med Åndehullet

FDF LANDSLEJR 2022 ER I SIGTE! Til sommer skal vi på opdagelsesrejse og lejr sammen med 10.000 andre FDFere fra hele landet. Når vi sammen med Amelia skal udforske kontinentet Coratia, kommer det til at kræve mod og forberedelse.

Derfor mødes vi på en ekspeditionsweekend her i foråret, for at blive helt klar på det store landslejrsus. Der bliver holdt 36 ekspeditionsweekends over hele landet – samtidig. Kom med – vi glæder os til at varme op til landslejren sammen med dig.

Download  invitation til ekspeditionsweekenden

Hvornår?

Ekspeditionsweekenden er den 22.-24. april 2022.
Afgangstidspunktet er endnu ikke helt fastlagt, men bliver fredag mellem 17.30 og 18.15, mens hjemkomst er søndag mellem kl 15 og 15.30. Nærmere info følger.

Hvor skal vi være?

Vi skal bo på områderne Fyrretoften og Kløften, som er to steder på FDF Friluftscenter Sletten og er mulige områder for vores lejrplads under landslejren.

Hvad skal vi lave?

På ekspeditionsweekenden skal vi møde de andre FDF-kredse, der bor i samme ekspedition. Vi sover i telt, laver mad på bål, tager på løb og får endnu mere af fortællingen om kontinentet Coratia. Der vil selvfølgelig være lejrbål med underholdning og sange. Og der vil være masser af lege, hvor vi hjælper hinanden til at finde modet.

Pris:

300 kr. per deltager
(Overføres til konto 9324 nr. 4510135)

Har du spørgsmål til weekenden eller til tilmeldingen, så kontakt Claus Hastrup på tlf. 51 73 61 51